fbpx

Roihu Clothing est. 2021

Roihu Clothingin perustajat.

Me ollaan Roihu Clothingin perustajat Sofia ja Rami – aviopari Pirkanmaalta. Roihun idea syttyi syksyllä 2021, kun Rami turhautui teepaitojen suurkuluttajana huonolaatuisiin ja huonosti istuviin teepaitoihin, johon tuumasimme, että ”tämäkin pitäis itse tehdä”. Siltä seisomalta saimme idean perustaa oma vaatebrändi, joka myy vain laadukkaita ja hyvin istuvia paitoja myös niille harteikkaimmillekin ihmisille.

Olemme molemmat rohkeita, intohimoisia ja innovatiivisia yrittäjiä. Tartuimme ohjauspyörästä heti kiinni ja aloimme viemään ideaamme käytäntöön jo samana iltana. Aiempi vuosien kokemus yrittämisestä ja myynnistä, sekä lähipiiristä löytyvät rautaiset alan ammattilaiset, auttoivat hurjasti alun koukeroissa.

Aloitimme Roihun taipaleen simppelisti ja ajattomilla malleilla. Aiomme kasvattaa valikoimaamme vähitellen vaalien yrityksemme tärkeimpiä arvoja – tyylikkyyttä, laatua ja vastuullisuutta. Kaikki paitamme tehdään 100 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista.

Intohimo on Roihun keskeisin kantava teema. Intohimo on valtava voima, joka saa ihmisen liikkeelle, tekemään, loistamaan ja tuntemaan. Roihuava palo voi syttyä mitä asiaa kohtaa tahansa. Me Roihulla haluamme panostaa omaan ja muiden intohimon tunteeseen rohkaisemalla investoimaan itseensä ja omaan intohimoonsa.

Haluamme tehdä yhteistyötä sellaisten tahojen ja yrittäjien kanssa, joiden intohimo roihuaa näkyvästi heidän tekemisessään. Tulet siis näkemään Roihu Clothingilla vaihtuvia yhteistyössä toteutettuja ”Passion edition” mallistoja eri intohimon teemoista.

Otamme mielellämme yhteistyöehdotuksia ja ideoita vastaan mikäli tunnet itsesi roihulaiseksi, eli intohimoiseksi yrittäjäksi, taiteilijaksi, muusikoksi , tai miksi tahansa.

 

Roihu Clothingin perustajat

Voit olla osana Roihu Clothingin menestystarinaa. Investoi ROHKEASTI INTOHIMOOSI, suomalaiseen DESIGNIIN ja vastuullisempaan HUOMISEEN.